Az agrármérnök és közgazdász végzettségek megszerzését követően, a terület- és vidékfejlesztés területén szereztem több éves szakmai tapasztalatot. Munkám során számos stratégiai, fejlesztési dokumentum elkészítésében, véleményezésében, illetve végrehajtásában vettem részt. Közreműködtem több térségi szintű mintaprogram elindításában.

Nappali tagozatos doktori tanulmányaimat, illetve az oktatói-kutatói tevékenységeket a Szent István Egyetem Regionális Gazdaságtani és Vidékfejlesztési Intézetében 2015-ben kezdtem. Kutatói munkám során a közösségek általános ismérveit, valamint a fejlesztéseket megvalósító közösségek attitűdjeit vizsgálom.

A kutatások alatt nagy hangsúlyt fektettem a vizsgált tématerület empírikus módon történő feldolgozására, amelyre kiváló terepet biztosítottak a Faluszemináriumi Kutatóműhely által rendszeresen szervezett táborok.  Az első ilyen terepmunka Egercsehiben volt 2016-ban. Folytatódott 2017-ben Bagon, majd 2018-ban Komlóskán, illetve Bakson 2019-ben.

Jelenleg doktorjelölt vagyok a Magyar Agrár és Élettudományi Egyetemen, illetve az Agrárközgazdasági Intézetben, mint kutató dolgozom.